RESELLERS

Verwachtingen waarmaken en liever nog overtreffen

Waarschijnlijk heb je het als inkoper of retailer al druk genoeg. Je hebt een winkel te vullen en draaiende te houden. De consument van vandaag de dag is mondiger dan ooit en stelt steeds hogere eisen. Investeren in nieuwe collecties is spannender dan ooit. En tussendoor staat je telefoon waarschijnlijk roodgloeiend en puilt je mailbox uit. Bij dat alles kunnen we je helaas niet helpen. Wel kunnen we er alles aan doen om onze samenwerking zo simpel mogelijk te houden; zonder loze beloftes en zonder gedoe.

24/7 online shoppen

Reseller geworden? Dan ontvang je je eigen login en krijg je toegang tot ons B2B-platform. Gewoon selecteren, toevoegen, bevestigen en klaar. Betalen kan direct online of achteraf per bankoverschrijving. Zodra de betaling bij ons binnen is, verzenden wij de bestelling binnen 2 werkdagen.

Of liever alles live zien?

Online inkopen is sneller, maar offline stukken gezelliger. Bovendien kun je de items van dichtbij bekijken en door je handen laten gaan. Alles hangt op merk en op maat, en is per stuk of per serie direct te bestellen. En natuurlijk laten we met liefde het espressoapparaat of de waterkoker voor je pruttelen.

Een bezoek plannen?

Bel ons op: +31 (0)40 292 79 00

Bijbestellen is simpel

Heb je net je nieuwe collectie hangen, kom je erachter dat truitje X het toch beter doet dan verwacht. Gelukkig doen we ook over nabestellingen niet moeilijk. We leveren direct uit voorraad en dat met een minimaal orderbedrag van slechts € 250. Zo investeer je nooit meer dan puur noodzakelijk.

Prijzen en betalen

Al onze prijzen zijn exclusief BTW en eventuele administratie- en verzendkosten. Betalen kan op tal van manieren. Via de website kan dat via iDeal, PayPal een overschrijving of per creditcard. En bij een persoonlijk bezoek aan ons merkenhuis, kun je zowel contant betalen als met pin of creditcard.

Word via ons gevonden

Ben je reseller van Ducky Beau, VINROSE of Lucky No. 7? Natuurlijk mag jouw naam en adres dan niet in onze store locator ontbreken. Zo kunnen consumenten op de sites van de drie merken direct op zoek gaan naar een verkooppunt bij hen in de buurt.

Eerlijke concurrentie

Al onze afnemers zijn ons even dierbaar. In het kader van eerlijke concurrentie mag de nieuwe collectie dan ook pas op vast afgesproken data afgeprijsd worden. Voor de zomercollecties van Ducky Beau, VINROSE en Lucky No. 7 is dat ná 1 mei en de wintercollectieprijzen mogen ná 1 november omlaag.

Korte lijnen, snel schakelen

Als je een vraag hebt, wil je niet tot overmorgen wachten op het antwoord. En dat hoeft ook niet. Omdat we als klein team nauw betrokken zijn bij het hele proces van ontwerp tot productie, kunnen we snel schakelen. Bovendien heb je altijd een vaste contactpersoon; ook dat werkt wel zo prettig.

Je gegevens zijn veilig

Wij houden altijd en via elk kanaal rekening met je privacy. Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door DoubleDutch Kidswear gebruikt ten behoeve van de bezorging en betalingstransacties.