Onze Kleding

Stoere jongens en hippe meiden weten heel goed wat ze willen en dat stralen ze ook graag uit. Met de kinderkleding van DoubleDutch Kidswear maak je een fashion statement. Daar horen merken bij die fris, eigenzinnig en hip zijn. Kleding voor trendy kids dus, kleding waarin je gezien mag worden. Cool, vrolijk, maar vooral lekker eigenwijs.
 

Online orders plaatsen

Bij DoubleDutch Kidswear kan de retailer met behulp van zijn retailer log-in makkelijk orderen op www.doubledutchkidswear.com. Alle artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en we hanteren een aantrekkelijk minimaal inkoopbedrag van € 250,00. U hoeft bij ons dus nooit meer te investeren dan noodzakelijk is en bijbestellen is heel simpel.
 

Kom eens langs!

Wilt u onze collecties van dichtbij bekijken en voelen? Kom dan bij ons langs! In de groothandel vind u het uitgebreide assortiment en kunt u de items per stuk of per serie uitzoeken. En het mooiste van alles is, u kunt de items direct meenemen! Als u van tevoren even belt om een afspraak te maken, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat. U kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Tot snel!

De merken die we voeren