WIE WE ZIJN

Een betrokken en bevlogen merkenhuis

Je kinderen geef je wortels om te groeien en vleugels om te vliegen. En dat is eigenlijk precies ons verhaal. Ontstaan in 2002 als groothandel, zijn we uitgegroeid tot een volwassen merkenhuis. Bieden we een complete collectie met voor elk wat wils. Van maat 50 voor de allerkleinsten tot 152 voor degenen die zich al heel groot voelen. Van casual en stoer tot vrolijk en verfijnd. En natuurlijk alles wat daartussen zit.

Betrokken

Van ontwerp tot productie zijn we betrokken. En dat heeft zo zijn voordelen. Zo kunnen we snel bijsturen en weten we wat er speelt op onze productielocaties in India en Turkije. Niet alleen van horen zeggen, maar omdat we er dat zelf met regelmaat controleren. Want niet alleen ons eindproduct moet goed zijn, maar ook de weg ernaartoe. Voor ons betekent dat werken volgens de geldende milieurichtlijnen, eerlijke lonen en een schone en veilige werkomgeving.

Bevlogen

En dan ons team. Een stel harde werkers die blij worden van mooie dingen maken en geloven dat het altijd beter kan. Ontwerpers die hun collecties als hun eigen kroost beschouwen. Orderpikkers en magazijnmedewerkers die elke order met evenveel zorg en liefde behandelen. En natuurlijk de man van de cijfers, de dame van de koffie en de marketing- en social mediatijgers; zonder hen zijn we niets. Als directeur-eigenaren zijn we er ontzettend trots op om dit alles draaiende te mogen houden.

Sanne Wellesen & Marco Nijman

Ontdek onze merken

Een fashionstatement dat indruk maakt en bijblijft

Het bewijs dat stoer en schattig naadloos samengaan

Kleding die niet gemaakt is om stil in te blijven zitten